Бразилските футболисти на ЦСКА  Жеферсон и Маурисио Гарсес все още

...
Бразилските футболисти на ЦСКА  Жеферсон и Маурисио Гарсес все още
Коментари Харесай

Двама бразилци от ЦСКА не тренират с отбора

Бразилските футболисти на ЦСКА  Жеферсон и Маурисио Гарсес към момента не са се прибрали в България и не са възобновили тренировки с тима, оповестява " Мач Телеграф ". Двамата южноамериканци получиха по-дълга отмора от треньора Саша Илич по време на паузата за националните тимове и се прибраха в родната си.

Сърбинът събра състава още предишния четвъртък. Латинодуото пропусна контролата със Септември (София), извоювана с 2:0 в неделя, като се очакваше да се завърне у нас при започване на тази седмица и да се включи в заниманията, които бяха обновени във вторник. Оказа се, че Гарсес и Жеферсон и през вчерашния ден не са участвали въз основата в Панчарево. Няма изясненост обаче дали бразилците своеволно са удължили почивката си или имат позволение от наставника да закъснеят с една седмица.

Жеферсон, който кара пети сезон в ЦСКА и неотдавна даже получи български паспорт, постоянно закъсняваше за началото на предсезонната подготовка в първите си години на " Армията ". Впоследствие отбранителният халф бе порядъчен от акуратните и твърди Бруно Акрапович, Любослав Пенев и Стойчо Младенов и стартира да се прибира в точния момент. Това лято обаче той още веднъж прояви безчинство и пропусна първия стадий от подготовката, който бе на Панчарево.
 ЦСКА отхвърлил оферта на Байер (Леверкузен) за собствен гений
ЦСКА отхвърлил оферта на Байер (Леверкузен) за собствен гений

" Армейците " са отклонили покана за младия пазач Алекс Божев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР